nahuel_soria

User

Joined on Sep 30 2016

Game crash after press new game
Closed
i am using snapshot 2.2 on clean gta sa instalation, with 1.0 hoodlum US version of the game

Game crashed unfortunately, here's a crash log:
Current process ID: 1064
Current thread ID: 10200
Last file to be loaded: DATA\DEFAULT.DAT
Last library loaded: NOT SET
Exception address: 0x01910000 (module not found)
Exception code: 0xC0000005
Exception name: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Inaccessible memory address: 0x1910000

General registers:
EAX: 0x00000001 (1)
EBX: 0x00000000 (0)
ECX: 0x00000001 (1)
EDX: 0x003C5000 (3952640)
ESI: 0x00B71848 (11999304)
EDI: 0x008E2C90 (9317520)
EBP: 0x084454B8 (138695864)
ESP: 0x0177FD58 (24640856)
EIP: 0x01910000 (26279936)
EFL: 0x00010202 (66050)

Segment registers:
CS: 0023
DS: 002B
ES: 002B
FS: 0053
GS: 002B
SS: 002B

FPU registers:
ST0: 0.000000 bytes: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
ST1: 1.000000 bytes: 00 00 00 00 00 00 00 80 FF 3F
ST2: 0.000000 bytes: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
ST3: 0.000000 bytes: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
ST4: 0.000000 bytes: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
ST5: 0.000000 bytes: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
ST6: 1000.000000 bytes: 00 00 00 00 00 00 00 FA 08 40
ST7: 0.000000 bytes: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
CTRL: 007F
STAT: 0030
TAGS: FFFF

MMX registers, 8 bytes:
MM0: 00 00 00 00 00 00 00 00
MM1: 00 00 00 00 00 00 00 80
MM2: 00 00 00 00 00 00 00 00
MM3: 00 00 00 00 00 00 00 00
MM4: 00 00 00 00 00 00 00 00
MM5: 00 00 00 00 00 00 00 00
MM6: 00 00 00 00 00 00 00 FA
MM7: 00 00 00 00 00 00 00 00

XMM registers, 16 bytes:
XMM0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
XMM1: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
XMM2: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
XMM3: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
XMM4: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
XMM5: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
XMM6: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
XMM7: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

thejoker655

User

Joined on Aug 28 2016

Posted 4 years ago

I am also having this issue, as soon as i hit new game, song plays for a few seconds then crashes without errors or warning, PLZ HALP!!!! Im really wanting to play this but it doesn't seem to work for us, i am on V1.0 on GTA SA US steam version.

Luedorba

User

Joined on Aug 29 2016

Posted 4 years ago

It happens to me too, could you solve this please?